24 Şubat 2016 Çarşamba

Vip Moto Taksi

Motosikletli Taxi
 Hizmeti 7/24 Profesyonel Motorlu Taxi ve Transfer Servisi

vipmotortaxiModern Moto Taxi Hizmeti

Profesyonel moto taksi hizmetinde tartışmasız kalitesi ile sizlere 2011'den beri hizmet vermekte olan firmamız diğer firmaların aksine küçük motorlarla hizmet vermemektedir.  Motorize ekiplerimizle profesyonel moto taxi hizmetinin öncüsü Motorlu Taxi 7/24 emrinizdedir.

Malumunuz sıkışık trafikte bazen acelesi olan işlerimize yetişmek büyük bir sorun olmaktadır. İşte sizlere özel bir hizmet olan öotorlu taksi ile artık sizlere hizmet vererek size avantaj sağlıyoruz. Uçağamı yetişeceksiniz önemli bir toplantıyamı gideceksiniz arayın sizi jet hızı ile yetiştirelim. Çağımızın en büyük sorunu zaman sorunudur işte bu konuda size zamana karşı dur diyebilecek bir hizmet en hızlı, en pratik, en güvenli ulaşım hizmeti motortaxi.

Benzer firmalardan farklı olarak biz büyük ve kaliteli motorize ekiplerle hizmet vermekteyiz, böylece müşterilerimize daha hızlı hizmet verirken onlara beraberimizde kask ve aksesuarımızlada hizmet vererek tam güvenliklerini sağlıyoruz. Aynı fiyata daha yüksek bir kalite sunuyoruz, şık görünümlü ve deneyimli şoförlerimiz ihtiyaç duyulan her an haftanın 7 gün 24 saat motorlu taksi ve motorize transfer hizmeti verir.
Motorlu Taksi Şoförlerimiz motosikletlerine atlayıp olduğunuz yere gelir. Sizin belirlediğiniz yer ve saatte hazır olular size gereken aksesuarı takdim edip giyinmenize yardımcı olduktan sonra sizi arzu ettiğiniz yere en hızlı ve güvenli seyahatle ulaştırır. Şık ve Deneyimli Vale arkadaşımız sizi istediğiniz yere en hızlı şekilde bırakır, size güvenli ve rahat bir yolculuk geçirirtmek için gereken tüm eğitimleri almış olan profesyonel arkadaşlarımız profesyonel motorculardan oluşmaktadır. 
♕Özel Şoförünüz Gibi Part Time Hizmet ☆☆☆☆☆ Vip Motor Taxi ☆☆☆☆☆

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder