24 Şubat 2016 Çarşamba

Özel Şoför


Saatlik, Günlük, Haftalık, Aylık veya Yıllık Şoför Kiralama Profesyonel Sürücülerimiz Emrinizde 7/24 Hizmet ve Hesaplı Fiyat Tarifeleri ile Hizmetinizdeşoför servisi

şoförkiralamaÜlkemizin yeni sektörlerinden Şoför Kiralama hizmetine yön veren Acil Vale sizlere süreli yada süresiz profesyonel şoför hizmeti sunmakta ve bu sektörün en popüler ve ilk temsilcisi olarak hizmet ederken ister şehir içi ister şehir dışı seyahatlerinizde size tecrübeli şoför ve sürücü kadrosu ile emrinizdedir.  Bize istediğiniz her an rezervasyonlu yada rezervasyonsuz ulaşabilir ve tüm hava koşullarına alışkın eğitimli şoför ekibi ile size dilediğiniz yere kadar eşlik edebilecek geniş bir kapasiteye sahiptir. Yoldamı kaldınız ? Rahatsızlıkmı geçirdiniz ? Alkolmü aldınız ? Ehliyetinizimi aldırdınız ? sorun değil arayın size istediğiniz süre boyunca dilediğiniz yere kadar eşlik edelim. Her tür araç kullanabilen şoför arkadaşlarımız sizi içinde bulunduğunuz sıkıntıdan kurtarırken hesaplı fiyat tarifelerimizdende oldukça memnun kalacaksınız malumunuz ekonomi önemli bir konu size özel fiyatlarımız hem en kaliteli hizmeti alırken hemde en hesaplı tarifeler sadece bizde.

Arkadaşlarınızla Dışarıyamı Çıktınız Birazda Alkol Alacaksınız Ancak Dönüşte Arabayı Kullanabilecekmisiniz ?

makamşoförüArtık bu gibi sorunları kafanıza takmayın bir telefonla istediğiniz saatte istediğiniz her yerde özel makam şoförünüz hazır size kalan keyfinize bakmak gecenin tadını çıkarmak. Her tür araç kullanmış şehrin ana güzergahlarına hakim tecrübeli şoförünüz sizi istediğiniz yere kadar götürür aracınızı park eder ve anahtarını teslim eder risk almaya strese girmeye gerek kalmadan kendi aracınızın rahatlığında özel şoförünüzün refakatında size keyiften başka ne kalır ? Ne çevirme korkusu ne polisten kaçma telaşı siz rahatınıza bakın aracınızı dert etmeyin biz varken en güvenli şekilde sizi evinize sevdiklerinize ulaştıralım. Unutmayınız ki kazaların büyük bölümü alkolden ve yorgunluktan kaynaklanıyor hem canınızı hemde malınızı korumak istiyorsanız şoför kiralayarak en güvenli çözüme ulaşmış olacaksınız. Bizi yanlız alkollü ve yorgunken değil günün değişik saatlerindeki farklı işleriniz içinde arayabilir ve istediğiniz şoför hizmetini alabilirsiniz.

Günün Her Saatinde Tatil yada Mesai Gününde Bir Şoföre İhtiyaç Duyduğunuzda Bize Ulaşın Hizmet Bizim İşimiz

hava alanı transferÜlkemizin ilk şoför kralama hizmetini sunan Acil Vale geçen zaman içinde hizmetlerine yeni hizmetler katmıştır söz konusu sektörle ilğili olarak şoförlü oto kiralama airport transferhizmetleri oto kiralama hizmetlerinde söz sahibi hale gelmiştir ana uğraş alanı olan valehizmetinde gün geçtikçe saygın bir yer kazanmış ve bu hizmetleri ülke geneline yayarken  yine ana uğraş alanlarından motorlu vale sektöründede liderliği elinde tutmaktadır ve buna ilaveten saygın kimliği ile motorlu kurye sektörünede el atmış en ücra yerlere günü birlik gönderilerinizi ulaştırmanıza katkı sağlamıştır. Gelecekte Turizm ve Taşımacılık sektöründeki ağırlığını dahada derinleştirme gayreti içinde olan firmamız bu alanda yeni web siteleri ile daha fazla kitleye ulaşabilmek için gayret göstermektedir. 

Daima Kaliteli ve En Hesaplı Hizmetlere Bizimle Ulaşabilirsiniz

conciergeFirmamız şoför kiralama hizmetleri ile yakından ilgili olan Concierge hizmetinde gün geçtikçe adından söz ettirmeye başlamış ve rakiplerine fark atmış bulunmaktadır. Firmamız ülkemizinbir çok şehrinde 7/24 şoför ve vale hizmeti sunmaktadır şehir içi hizmetlerimizi anlık olarak vede rezervasyonlu sunarken şehir dışı isteklerinize sadece rezevasyon ile cevap verebilmektedir.  Bunun nedeni ise uzun yolculuklara önceden dinlenmiş sürücülerimizi göndermek ve yolda sorun yaşanmaması içinde hiç kuşkusuz hem malınızın hem canınızın ve sevdiklerinizin güvenliği hemde olası sorunlara önceden müdahele etmiş olmak için aldığımız tedbirlerden olup fiyatlarımızı ise minimum seviyelerde tutmaya özen göstermekteyiz.

Motosikletli Taxi Hizmeti 7/24 Profesyonel Motorlu Taxi ve Transfer Servisi

motortaxiMalumunuz sıkışık trafikte bazen acelesi olan işlerimize yetişmek büyük bir sorun olmaktadır. İşte sizlere özel bir hizmet olan öotorlu taksi ile artık sizlere hizmet vererek size avantaj sağlıyoruz. Uçağamı yetişeceksiniz önemli bir toplantıyamı gideceksiniz arayın sizi jet hızı ile yetiştirelim. Çağımızın en büyük sorunu zaman sorunudur işte bu konuda size zamana karşı dur diyebilecek bir hizmet en hızlı, en pratik, en güvenli ulaşım hizmeti motortaxi.
Benzer firmalardan farklı olarak biz büyük ve kaliteli motorize ekiplerle hizmet vermekteyiz, böylece müşterilerimize daha hızlı hizmet verirken onlara beraberimizde kask ve aksesuarımızlada hizmet vererek tam güvenliklerini sağlıyoruz. Aynı fiyata daha yüksek bir kalite sunuyoruz, şık görünümlü ve deneyimli şoförlerimiz ihtiyaç duyulan her an haftanın 7 gün 24 saat motorlu taksi ve motorize transfer hizmeti verir.
Şoför ve vale kiralama hizmetleri  

1 yorum:

  1. http://www.soforkiralama.soforhizmetleri.com/ozel-sofor - Tecrübeli şoför ve vale ekibi ile gerek küçük araç gerek minibüs, otobüs, kamyon ve tır olmak üzere tam tekmil bir şoför ve vale hizmeti sunmaktadır

    YanıtlaSil